+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

SkiResort hotel OMNIA Recenze

Hodnocení hotelu

92%
Perfektní

dle 41 recenzí

  • Personál

    93%
  • Čistota

    96%
  • Vybavení

    91%
  • Pohodlí

    93%
  • Poměr cena/kvalita

    87%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • rodina se staršími dětmi
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anna

dospělý pár, 17.9.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Snídaně byla opravdu velmi dobrá a bohatá, každý den bylo něco jiného na výběr. Oběd i večeře v restauraci byla též výtečná a byla zde velice ochotná a milá obsluha. Restaurace působí moderně, čistě a luxusně. Dále jsme ocenili příjemně teplou vodu v bazénu. Také je možnost zapůjčení zdarma županu na recepci. Hotel se nachází pár set metrů od centra Jánských Lázní a přímo pod Lanovkou Černá hora. Díky hotelu můžete neomezeně využít skipas na tuto lanovku, která je pro ubytované zdarma. Moderní hotelový pokoj s prosklenou koupelnou a záchodem a pěkný prostorný balkón. I přes problémy, které se nám zde nelíbili, tento hotel doporučujeme.

  • V hotelovém pokoji nám nefungovalo světlo ve sprchovém koutu a nelíbila se nám tam opadaná dlažba. Fén v koupelně na vyšší stupeň fungoval jen pár vteřin. Dále na pokoji lednice (minibar) jenom svítila, ale nechladila. Bazén je na jedné straně zúžen, kvůli dětskému brouzdališti a proto když je v bazénu více jak 4 dospělí lidé, tak už se tam nedá ani plavat. Bohužel jsme měli smůlu na pokoj nad kterým až do 2:00 rána dělali ubytovaní veliký hluk (bouchali, běhali). Po upozornění na problém recepci nás stejně poslední noc vzbudil požární poplach v 1:00 ráno. Někteří ubytovaní se dokonce sbalili a chtěli odjet. Bylo to velice nepříjemné a tak jsme čekali nějakou omluvu nebo další den vysvětlení, proč k tomu došlo, jelikož nás po poplachu poslali za několik minut zpátky do pokojů, že se pravděpodobně jedná o falešný poplach. Recepční nám řekla, že kdyby někde opravdu hořelo, tak nám všem zavolají na pokoj. Poté jsme už neusnuli a raději jsme si zabalili všechny naše věci pro případ pravého požáru.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 15.9.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Personál a kuchyně!

  • Možná odměnit mobiliář v pokojích (otlučené židle).

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jaroslava

dospělý pár, 12.8.2017

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • zajímavé pokoje,výhody jízdného na Č.H.,prima bazén

  • v koupelné málo věšáčků,nefunkční terasa s kavárnou

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 6.8.2017

Polski

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vaclav Simecek

skupina přátel, 16.11.2016

Pisek Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Pohoda a klid

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dana Kokešová ČTU

jednotlivec, 6.10.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Dobrý den. Se službami, personálem, stravou i okolím hotelu jsme byli velice spokojeni. Doporučujeme tento hotel navštívit. Koko

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
SkiResort hotel OMNIA odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den, paní Kokešová,

moc děkujeme za milou zprávu.
I pro nás to bylo velice příjemné setkání!

Budeme se těšit zase příště!

Mějte se moc hezky, Světlana Pejsarová

Jakub Peltram

rodina s malými dětmi, 10.8.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milena BENEŠOVÁ

jednotlivec, 7.7.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Henrique De Resende Mendonca

skupina přátel, 23.12.2015

Sao Paulo Brazílie

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Localization and receptionist friendly

  • There was no hot Jacuzzi and the sauna could be bigger Some info were not available in English Staff in restaurant did not speak English so well

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Petr

jednotlivec, 4.10.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr

dospělý pár, 6.9.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Byli jsme se vším spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
5

Anonym

dospělý pár, 1.9.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Ustretovost personalu

  • Svedske stoly - slaby, jine hotely i mensim poctem hvezdicek maji bohatsi nabidku a rychlejsi doplnovani. Grilovani - za cenu 280 Kc/osoba velice maly vyber z grilovanych potravin

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

dospělý pár, 30.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonym

dospělý pár, 18.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Hana

dospělý pár, 10.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Pan Herajt

dospělý pár, 23.2.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
7
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
2

Arkadiusz Gryc

rodina s malými dětmi, 11.1.2015

Polski

  • Celkové hodnocení
82 %
  • 1. Bar - tylko dla osób palących 2. Zbyt wysoka cena (brak w podstawowej cenie dostepu do basenu i sałny, brak w cenie pokoju opłaty parkingowej)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
5
SkiResort hotel OMNIA odpověděl na tuto recenzi.
Dear Mr. Gryc,
We are sorry you did not enjoy your stay at our hotel. Please believe that we will try to improve our services and we would be happy if you give us another chance in the future. We'll look forward to your next visit.

Hana Kučerová

dospělý pár, 7.8.2014

Děčín Česká republika

  • Celkové hodnocení
82 %
  • Objednával manžel Jan, píši za oba, Hana Kučerová. Vzhledem k mé bezlepkové stravě, jsem byla velmi spokojená, že mi v restauraci vyšli všemožně vstříc. Vzhledem k vcelku krátkému pobytu , co jsme od hotelu očekávali bylo splněno. V zimním období bych preferovala v místě i masáže, koupele , spíše relaxaci, i místo lyžování, ve dnech odpočinku od lyžování. Odkaz kam na ně zajít v Jánských Lázních. Pro starší páry , jako jsme my a nehrající tenis, bychom preferovali např. bouling.

  • Při našem krátkodobém pobytu jsme nepřišli na žádné nedostatky a třeba ani nejsou.

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
7
SkiResort hotel OMNIA odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den paní Kučerová,
děkujeme Vám za recenzi a jsme spokojeni , že jste si pobyt v našem hotelu s manželem užili. Doufáme, že znovu přijedete a budete opět nadmíru spokojeni.

MIlan Drahoš

jednotlivec, 11.11.2013

Královéhradecký kraj

  • Celkové hodnocení
58 %
  • Večeře chuťově dobrá, pochvala pro kuchaře.

  • Po příjezdu nám paní recepční sama neřekla, co vše náš voucher obsahuje, museli jsme se vyptávat, jak na policii. I o věci do sauny jsme museli žádat na recepci, nebyly přímo na pokoji nebo u sauny. Sauna velmi malá (max. pro 6 lidí), odpočívárna ještě menší (max. pro 3 lidi), navíc v odpočívárně nebylo ani osvětlení. Bazén také menších rozměrů, navíc velmi studená voda i vzduch. Chrliče s vodou bez vody. Snídaně standard, každý den to samé, i moučník se opakoval stejný. POZOR na personál v restauraci!!! Dvakrát jsme večeřeli a dvakrát nám špatně naúčtovali útratu za pití - pochopitelně v náš neprospěch!!! A to nás pokaždé obsluhoval někdo jiný.

Personál
5
Služby
4
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Anonym

jednotlivec, 4.11.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.