+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

SkiResort hotel OMNIA Reviews

Hotel ratings

92%
Perfect

by 41 reviews

  • Staff

    93%
  • Cleanliness

    96%
  • Equipment

    91%
  • Comfort

    93%
  • Value for money

    87%
Show reviews written by:
  • family with older children
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anna

mature couple, 17.9.2017

Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • Snídaně byla opravdu velmi dobrá a bohatá, každý den bylo něco jiného na výběr. Oběd i večeře v restauraci byla též výtečná a byla zde velice ochotná a milá obsluha. Restaurace působí moderně, čistě a luxusně. Dále jsme ocenili příjemně teplou vodu v bazénu. Také je možnost zapůjčení zdarma županu na recepci. Hotel se nachází pár set metrů od centra Jánských Lázní a přímo pod Lanovkou Černá hora. Díky hotelu můžete neomezeně využít skipas na tuto lanovku, která je pro ubytované zdarma. Moderní hotelový pokoj s prosklenou koupelnou a záchodem a pěkný prostorný balkón. I přes problémy, které se nám zde nelíbili, tento hotel doporučujeme.

  • V hotelovém pokoji nám nefungovalo světlo ve sprchovém koutu a nelíbila se nám tam opadaná dlažba. Fén v koupelně na vyšší stupeň fungoval jen pár vteřin. Dále na pokoji lednice (minibar) jenom svítila, ale nechladila. Bazén je na jedné straně zúžen, kvůli dětskému brouzdališti a proto když je v bazénu více jak 4 dospělí lidé, tak už se tam nedá ani plavat. Bohužel jsme měli smůlu na pokoj nad kterým až do 2:00 rána dělali ubytovaní veliký hluk (bouchali, běhali). Po upozornění na problém recepci nás stejně poslední noc vzbudil požární poplach v 1:00 ráno. Někteří ubytovaní se dokonce sbalili a chtěli odjet. Bylo to velice nepříjemné a tak jsme čekali nějakou omluvu nebo další den vysvětlení, proč k tomu došlo, jelikož nás po poplachu poslali za několik minut zpátky do pokojů, že se pravděpodobně jedná o falešný poplach. Recepční nám řekla, že kdyby někde opravdu hořelo, tak nám všem zavolají na pokoj. Poté jsme už neusnuli a raději jsme si zabalili všechny naše věci pro případ pravého požáru.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 15.9.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Personál a kuchyně!

  • Možná odměnit mobiliář v pokojích (otlučené židle).

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jaroslava

mature couple, 12.8.2017

Praha Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • zajímavé pokoje,výhody jízdného na Č.H.,prima bazén

  • v koupelné málo věšáčků,nefunkční terasa s kavárnou

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 6.8.2017

Polski

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vaclav Simecek

group of friends, 16.11.2016

Pisek Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Pohoda a klid

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dana Kokešová ČTU

single traveler, 6.10.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Dobrý den. Se službami, personálem, stravou i okolím hotelu jsme byli velice spokojeni. Doporučujeme tento hotel navštívit. Koko

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
SkiResort hotel OMNIA replied to this review.
Dobrý den, paní Kokešová,

moc děkujeme za milou zprávu.
I pro nás to bylo velice příjemné setkání!

Budeme se těšit zase příště!

Mějte se moc hezky, Světlana Pejsarová

Jakub Peltram

family with young children, 10.8.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milena BENEŠOVÁ

single traveler, 7.7.2016

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Henrique De Resende Mendonca

group of friends, 23.12.2015

Sao Paulo Brazílie

  • Overall rating
68 %
  • Localization and receptionist friendly

  • There was no hot Jacuzzi and the sauna could be bigger Some info were not available in English Staff in restaurant did not speak English so well

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Petr

single traveler, 4.10.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr

mature couple, 6.9.2015

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • Byli jsme se vším spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
5

Anonym

mature couple, 1.9.2015

Čeština

  • Overall rating
72 %
  • Ustretovost personalu

  • Svedske stoly - slaby, jine hotely i mensim poctem hvezdicek maji bohatsi nabidku a rychlejsi doplnovani. Grilovani - za cenu 280 Kc/osoba velice maly vyber z grilovanych potravin

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

mature couple, 30.8.2015

Čeština

  • Overall rating
98 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonym

mature couple, 18.8.2015

Čeština

  • Overall rating
98 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Hana

mature couple, 10.5.2015

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Pan Herajt

mature couple, 23.2.2015

Čeština

  • Overall rating
64 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
7
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
2

Arkadiusz Gryc

family with young children, 11.1.2015

Polski

  • Overall rating
82 %
  • 1. Bar - tylko dla osób palących 2. Zbyt wysoka cena (brak w podstawowej cenie dostepu do basenu i sałny, brak w cenie pokoju opłaty parkingowej)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
5
SkiResort hotel OMNIA replied to this review.
Dear Mr. Gryc,
We are sorry you did not enjoy your stay at our hotel. Please believe that we will try to improve our services and we would be happy if you give us another chance in the future. We'll look forward to your next visit.

Hana Kučerová

mature couple, 7.8.2014

Děčín Česká republika

  • Overall rating
82 %
  • Objednával manžel Jan, píši za oba, Hana Kučerová. Vzhledem k mé bezlepkové stravě, jsem byla velmi spokojená, že mi v restauraci vyšli všemožně vstříc. Vzhledem k vcelku krátkému pobytu , co jsme od hotelu očekávali bylo splněno. V zimním období bych preferovala v místě i masáže, koupele , spíše relaxaci, i místo lyžování, ve dnech odpočinku od lyžování. Odkaz kam na ně zajít v Jánských Lázních. Pro starší páry , jako jsme my a nehrající tenis, bychom preferovali např. bouling.

  • Při našem krátkodobém pobytu jsme nepřišli na žádné nedostatky a třeba ani nejsou.

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
7
SkiResort hotel OMNIA replied to this review.
Dobrý den paní Kučerová,
děkujeme Vám za recenzi a jsme spokojeni , že jste si pobyt v našem hotelu s manželem užili. Doufáme, že znovu přijedete a budete opět nadmíru spokojeni.

MIlan Drahoš

single traveler, 11.11.2013

Královéhradecký kraj

  • Overall rating
58 %
  • Večeře chuťově dobrá, pochvala pro kuchaře.

  • Po příjezdu nám paní recepční sama neřekla, co vše náš voucher obsahuje, museli jsme se vyptávat, jak na policii. I o věci do sauny jsme museli žádat na recepci, nebyly přímo na pokoji nebo u sauny. Sauna velmi malá (max. pro 6 lidí), odpočívárna ještě menší (max. pro 3 lidi), navíc v odpočívárně nebylo ani osvětlení. Bazén také menších rozměrů, navíc velmi studená voda i vzduch. Chrliče s vodou bez vody. Snídaně standard, každý den to samé, i moučník se opakoval stejný. POZOR na personál v restauraci!!! Dvakrát jsme večeřeli a dvakrát nám špatně naúčtovali útratu za pití - pochopitelně v náš neprospěch!!! A to nás pokaždé obsluhoval někdo jiný.

Personál
5
Služby
4
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Anonym

single traveler, 4.11.2013

Čeština

  • Overall rating
82 %

(without text rating)

Personál
7
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.