+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

SkiResort hotel OMNIA Bewertungen

Hotelbewertung

92%
Perfekt

von 43 Bewertungen

  • Personal

    93%
  • Sauberkeit

    96%
  • Ausstattung

    90%
  • Komfort

    93%
  • Preis-Leistungverhältnis

    88%
Bewertungen anzeigen von:
  • Familie mit älteren Kindern
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Anonym

Einzelreisender, 3.6.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 25.1.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Vše perfektní

  • Hlučné polské děti a jejich rodiče

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anna

Älteres Paar, 17.9.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Snídaně byla opravdu velmi dobrá a bohatá, každý den bylo něco jiného na výběr. Oběd i večeře v restauraci byla též výtečná a byla zde velice ochotná a milá obsluha. Restaurace působí moderně, čistě a luxusně. Dále jsme ocenili příjemně teplou vodu v bazénu. Také je možnost zapůjčení zdarma županu na recepci. Hotel se nachází pár set metrů od centra Jánských Lázní a přímo pod Lanovkou Černá hora. Díky hotelu můžete neomezeně využít skipas na tuto lanovku, která je pro ubytované zdarma. Moderní hotelový pokoj s prosklenou koupelnou a záchodem a pěkný prostorný balkón. I přes problémy, které se nám zde nelíbili, tento hotel doporučujeme.

  • V hotelovém pokoji nám nefungovalo světlo ve sprchovém koutu a nelíbila se nám tam opadaná dlažba. Fén v koupelně na vyšší stupeň fungoval jen pár vteřin. Dále na pokoji lednice (minibar) jenom svítila, ale nechladila. Bazén je na jedné straně zúžen, kvůli dětskému brouzdališti a proto když je v bazénu více jak 4 dospělí lidé, tak už se tam nedá ani plavat. Bohužel jsme měli smůlu na pokoj nad kterým až do 2:00 rána dělali ubytovaní veliký hluk (bouchali, běhali). Po upozornění na problém recepci nás stejně poslední noc vzbudil požární poplach v 1:00 ráno. Někteří ubytovaní se dokonce sbalili a chtěli odjet. Bylo to velice nepříjemné a tak jsme čekali nějakou omluvu nebo další den vysvětlení, proč k tomu došlo, jelikož nás po poplachu poslali za několik minut zpátky do pokojů, že se pravděpodobně jedná o falešný poplach. Recepční nám řekla, že kdyby někde opravdu hořelo, tak nám všem zavolají na pokoj. Poté jsme už neusnuli a raději jsme si zabalili všechny naše věci pro případ pravého požáru.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 15.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Personál a kuchyně!

  • Možná odměnit mobiliář v pokojích (otlučené židle).

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jaroslava

Älteres Paar, 12.8.2017

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • zajímavé pokoje,výhody jízdného na Č.H.,prima bazén

  • v koupelné málo věšáčků,nefunkční terasa s kavárnou

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 6.8.2017

Polski

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vaclav Simecek

Gruppe von Freunden, 16.11.2016

Pisek Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Pohoda a klid

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dana Kokešová ČTU

Einzelreisender, 6.10.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Dobrý den. Se službami, personálem, stravou i okolím hotelu jsme byli velice spokojeni. Doporučujeme tento hotel navštívit. Koko

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
SkiResort hotel OMNIA hat auf diese Bewertung geantwortet.
Dobrý den, paní Kokešová,

moc děkujeme za milou zprávu.
I pro nás to bylo velice příjemné setkání!

Budeme se těšit zase příště!

Mějte se moc hezky, Světlana Pejsarová

Jakub Peltram

Familie mit kleinen Kindern, 10.8.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milena BENEŠOVÁ

Einzelreisender, 7.7.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Henrique De Resende Mendonca

Gruppe von Freunden, 23.12.2015

Sao Paulo Brazílie

  • Gesamtbewertung
68 %
  • Localization and receptionist friendly

  • There was no hot Jacuzzi and the sauna could be bigger Some info were not available in English Staff in restaurant did not speak English so well

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Petr

Einzelreisender, 4.10.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr

Älteres Paar, 6.9.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Byli jsme se vším spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
5

Anonym

Älteres Paar, 1.9.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %
  • Ustretovost personalu

  • Svedske stoly - slaby, jine hotely i mensim poctem hvezdicek maji bohatsi nabidku a rychlejsi doplnovani. Grilovani - za cenu 280 Kc/osoba velice maly vyber z grilovanych potravin

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

Älteres Paar, 30.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonym

Älteres Paar, 18.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Hana

Älteres Paar, 10.5.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Pan Herajt

Älteres Paar, 23.2.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
64 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
7
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
2

Arkadiusz Gryc

Familie mit kleinen Kindern, 11.1.2015

Polski

  • Gesamtbewertung
82 %
  • 1. Bar - tylko dla osób palących 2. Zbyt wysoka cena (brak w podstawowej cenie dostepu do basenu i sałny, brak w cenie pokoju opłaty parkingowej)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
5
SkiResort hotel OMNIA hat auf diese Bewertung geantwortet.
Dear Mr. Gryc,
We are sorry you did not enjoy your stay at our hotel. Please believe that we will try to improve our services and we would be happy if you give us another chance in the future. We'll look forward to your next visit.

Hana Kučerová

Älteres Paar, 7.8.2014

Děčín Česká republika

  • Gesamtbewertung
82 %
  • Objednával manžel Jan, píši za oba, Hana Kučerová. Vzhledem k mé bezlepkové stravě, jsem byla velmi spokojená, že mi v restauraci vyšli všemožně vstříc. Vzhledem k vcelku krátkému pobytu , co jsme od hotelu očekávali bylo splněno. V zimním období bych preferovala v místě i masáže, koupele , spíše relaxaci, i místo lyžování, ve dnech odpočinku od lyžování. Odkaz kam na ně zajít v Jánských Lázních. Pro starší páry , jako jsme my a nehrající tenis, bychom preferovali např. bouling.

  • Při našem krátkodobém pobytu jsme nepřišli na žádné nedostatky a třeba ani nejsou.

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
7
SkiResort hotel OMNIA hat auf diese Bewertung geantwortet.
Dobrý den paní Kučerová,
děkujeme Vám za recenzi a jsme spokojeni , že jste si pobyt v našem hotelu s manželem užili. Doufáme, že znovu přijedete a budete opět nadmíru spokojeni.