+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

SkiResort hotel OMNIA Recenzje

Ocena hotelu

92%
Znakomicie

by 41 reviews

  • Personel

    93%
  • Czystość

    97%
  • Wyposażenie

    90%
  • Komfort

    94%
  • Cena

    87%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • rodzina ze starszym dzieckiem
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anna

para, 17.9.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %
  • Snídaně byla opravdu velmi dobrá a bohatá, každý den bylo něco jiného na výběr. Oběd i večeře v restauraci byla též výtečná a byla zde velice ochotná a milá obsluha. Restaurace působí moderně, čistě a luxusně. Dále jsme ocenili příjemně teplou vodu v bazénu. Také je možnost zapůjčení zdarma županu na recepci. Hotel se nachází pár set metrů od centra Jánských Lázní a přímo pod Lanovkou Černá hora. Díky hotelu můžete neomezeně využít skipas na tuto lanovku, která je pro ubytované zdarma. Moderní hotelový pokoj s prosklenou koupelnou a záchodem a pěkný prostorný balkón. I přes problémy, které se nám zde nelíbili, tento hotel doporučujeme.

  • V hotelovém pokoji nám nefungovalo světlo ve sprchovém koutu a nelíbila se nám tam opadaná dlažba. Fén v koupelně na vyšší stupeň fungoval jen pár vteřin. Dále na pokoji lednice (minibar) jenom svítila, ale nechladila. Bazén je na jedné straně zúžen, kvůli dětskému brouzdališti a proto když je v bazénu více jak 4 dospělí lidé, tak už se tam nedá ani plavat. Bohužel jsme měli smůlu na pokoj nad kterým až do 2:00 rána dělali ubytovaní veliký hluk (bouchali, běhali). Po upozornění na problém recepci nás stejně poslední noc vzbudil požární poplach v 1:00 ráno. Někteří ubytovaní se dokonce sbalili a chtěli odjet. Bylo to velice nepříjemné a tak jsme čekali nějakou omluvu nebo další den vysvětlení, proč k tomu došlo, jelikož nás po poplachu poslali za několik minut zpátky do pokojů, že se pravděpodobně jedná o falešný poplach. Recepční nám řekla, že kdyby někde opravdu hořelo, tak nám všem zavolají na pokoj. Poté jsme už neusnuli a raději jsme si zabalili všechny naše věci pro případ pravého požáru.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 15.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Personál a kuchyně!

  • Možná odměnit mobiliář v pokojích (otlučené židle).

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jaroslava

para, 12.8.2017

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • zajímavé pokoje,výhody jízdného na Č.H.,prima bazén

  • v koupelné málo věšáčků,nefunkční terasa s kavárnou

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 6.8.2017

Polski

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vaclav Simecek

grupa przyjaciół, 16.11.2016

Pisek Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Pohoda a klid

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dana Kokešová ČTU

podróżujący w pojedynkę, 6.10.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Dobrý den. Se službami, personálem, stravou i okolím hotelu jsme byli velice spokojeni. Doporučujeme tento hotel navštívit. Koko

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
SkiResort hotel OMNIA replied to this review.
Dobrý den, paní Kokešová,

moc děkujeme za milou zprávu.
I pro nás to bylo velice příjemné setkání!

Budeme se těšit zase příště!

Mějte se moc hezky, Světlana Pejsarová

Jakub Peltram

rodzina z małym dzieckiem, 10.8.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milena BENEŠOVÁ

podróżujący w pojedynkę, 7.7.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Henrique De Resende Mendonca

grupa przyjaciół, 23.12.2015

Sao Paulo Brazílie

  • Cena ogólna
68 %
  • Localization and receptionist friendly

  • There was no hot Jacuzzi and the sauna could be bigger Some info were not available in English Staff in restaurant did not speak English so well

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Petr

podróżujący w pojedynkę, 4.10.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr

para, 6.9.2015

Čeština

  • Cena ogólna
90 %
  • Byli jsme se vším spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
5

Anonim

para, 1.9.2015

Čeština

  • Cena ogólna
72 %
  • Ustretovost personalu

  • Svedske stoly - slaby, jine hotely i mensim poctem hvezdicek maji bohatsi nabidku a rychlejsi doplnovani. Grilovani - za cenu 280 Kc/osoba velice maly vyber z grilovanych potravin

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonim

para, 30.8.2015

Čeština

  • Cena ogólna
98 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonim

para, 18.8.2015

Čeština

  • Cena ogólna
98 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Hana

para, 10.5.2015

Čeština

  • Cena ogólna
76 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Pan Herajt

para, 23.2.2015

Čeština

  • Cena ogólna
64 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
7
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
2

Arkadiusz Gryc

rodzina z małym dzieckiem, 11.1.2015

Polski

  • Cena ogólna
82 %
  • 1. Bar - tylko dla osób palących 2. Zbyt wysoka cena (brak w podstawowej cenie dostepu do basenu i sałny, brak w cenie pokoju opłaty parkingowej)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
5
SkiResort hotel OMNIA replied to this review.
Dear Mr. Gryc,
We are sorry you did not enjoy your stay at our hotel. Please believe that we will try to improve our services and we would be happy if you give us another chance in the future. We'll look forward to your next visit.

Hana Kučerová

para, 7.8.2014

Děčín Česká republika

  • Cena ogólna
82 %
  • Objednával manžel Jan, píši za oba, Hana Kučerová. Vzhledem k mé bezlepkové stravě, jsem byla velmi spokojená, že mi v restauraci vyšli všemožně vstříc. Vzhledem k vcelku krátkému pobytu , co jsme od hotelu očekávali bylo splněno. V zimním období bych preferovala v místě i masáže, koupele , spíše relaxaci, i místo lyžování, ve dnech odpočinku od lyžování. Odkaz kam na ně zajít v Jánských Lázních. Pro starší páry , jako jsme my a nehrající tenis, bychom preferovali např. bouling.

  • Při našem krátkodobém pobytu jsme nepřišli na žádné nedostatky a třeba ani nejsou.

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
7
SkiResort hotel OMNIA replied to this review.
Dobrý den paní Kučerová,
děkujeme Vám za recenzi a jsme spokojeni , že jste si pobyt v našem hotelu s manželem užili. Doufáme, že znovu přijedete a budete opět nadmíru spokojeni.

MIlan Drahoš

podróżujący w pojedynkę, 11.11.2013

Královéhradecký kraj

  • Cena ogólna
58 %
  • Večeře chuťově dobrá, pochvala pro kuchaře.

  • Po příjezdu nám paní recepční sama neřekla, co vše náš voucher obsahuje, museli jsme se vyptávat, jak na policii. I o věci do sauny jsme museli žádat na recepci, nebyly přímo na pokoji nebo u sauny. Sauna velmi malá (max. pro 6 lidí), odpočívárna ještě menší (max. pro 3 lidi), navíc v odpočívárně nebylo ani osvětlení. Bazén také menších rozměrů, navíc velmi studená voda i vzduch. Chrliče s vodou bez vody. Snídaně standard, každý den to samé, i moučník se opakoval stejný. POZOR na personál v restauraci!!! Dvakrát jsme večeřeli a dvakrát nám špatně naúčtovali útratu za pití - pochopitelně v náš neprospěch!!! A to nás pokaždé obsluhoval někdo jiný.

Personál
5
Služby
4
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 4.11.2013

Čeština

  • Cena ogólna
82 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
7
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.